• Tarieven

  Wat kost het?
  Als je een professional inschakelt die net als wij een uurtarief hanteert, wil je natuurlijk graag weten wat het traject uiteindelijk gaat kosten.

  Over de kosten van deze werkzaamheden zijn wij duidelijk:

  • Een kennismakingsgesprek, waarin we geen juridische informatie verstrekken, is gratis.
  • Als het gaat om een adviesgesprek van een uur, waarin we jullie (soms in hoofdlijnen) uitleggen hoe de wettelijke regeling in jullie situatie uitpakt, dan kost dat € 100,00 inclusief BTW
  • Een check samenlevingsovereenkomst of check huwelijksvoorwaarden kost € 200,00 inclusief BTW.

  Als voor de beantwoording van jullie vraag meer dan één gesprek nodig is, dan starten wij in overleg met jullie een adviestraject of een mediationtraject op. Wanneer jullie uit elkaar gaan wordt er altijd een mediationtraject opgestart. Het doel is om met jullie tot goede en blijvende afspraken te komen.

  Op jullie verzoek kunnen wij de kosten van het advies- of het mediationtraject van te voren inschatten. Dit gaat als volgt.

  Altijd een passende prijs
  Gelukkig slagen wij er vrijwel altijd in voor onze werkzaamheden een passende prijs te vragen en dit wordt ook door onze klanten zo ervaren:

  – “Wat ik in het traject belangrijk vond was dat er hulp, uitleg en suggesties zijn verkregen bijna binnen de offerte en dat het meerwerk in overleg is gefactureerd.”
  “Voor haar werkzaamheden heeft zij ons een coulante factuur gestuurd. Wellicht niet iets waar zij reclame mee wil maken, maar niet minder gewaardeerd vanuit ons.”

  Tot slot: wij nemen geen zaken in behandeling op basis van gesubsidieerde rechtsbijstand. Jullie kunnen hier meer informatie downloaden over gesubsidieerde rechtsbijstand. Als één van jullie in aanmerking komt voor gesubsidieerde rechtsbijstand, dan kunnen jullie ons vragen hiermee rekening te houden bij het van te voren inschatten van onze kosten (zie hierboven).

   

  AFSPRAAK MAKEN >

  REFERENTIES


 • Contact opnemen

  Heb je vragen? Ben je benieuwd wat wij voor jullie kunnen betekenen? Of wil je een gratis kennismakingsgesprek inplannen?

  Stuur een e-mail naar P.Mallant@dehorstmediation.nl, vul onderstaand formulier in of bel (033) 799 99 29.

  Onderscheidend in:


 • nederlandseorde

   

  vfas

   

  mfn-registermediator

   

  vereniging