• Opstellen testament

  Als u wilt regelen hoe uw vermogen na uw overlijden verdeeld wordt, dan doet u dat in een testament.

  De notaris is als enige bevoegd om een rechtsgeldig testament op te stellen. Maar soms heeft u bij het opstellen van uw testament wat meer steun nodig dan dat een notaris kan bieden.

  Dit kan het geval zijn wanneer familieverhoudingen zo ingewikkeld geworden zijn, door hertrouwen en/of het ontstaan van een samengesteld gezin, dat u bij het opstellen van een testament advies nodig hebt over de manier waarop u het aan zou moeten pakken.

  U maakt immers ook een testament om te voorkomen dat de verstandhouding tussen uw kinderen onderling en/of uw (nieuwe) partner verstoord raakt op het moment dat u er niet meer bent..

  Het kan dan goed zijn hen te betrekken bij de inhoud van het testament. Bijvoorbeeld door hen te vragen wat ze na uw dood van u nodig hebben. Niet alleen in geld, maar ook in ondersteuning. Misschien kunt u ze een groot plezier doen met iets waaraan u zelf nog niet had gedacht.

  De volgende vragen kunnen langskomen:

   • wie zal ik betrekken bij het maken van het testament?
   • ga ik met hem/haar/hen in gesprek, of juist niet?
   • en zo ja, hoe kan ik dat dan het beste aanpakken?

  De Horst Mediation kan met u meedenken hoe het maken van een volmacht het beste kan worden aangepakt door een stappenplan te maken en kan de gesprekken begeleiden.

  Wilt u weten hoe De Horst Mediation werkt? Maak dan een afspraak.

  Afspraak maken >


 • Contact opnemen

  Heb je vragen? Ben je benieuwd wat wij voor jullie kunnen betekenen? Of wil je een gratis kennismakingsgesprek inplannen?

  Stuur een e-mail naar P.Mallant@dehorstmediation.nl, vul onderstaand formulier in of bel (033) 799 99 29.

  Onderscheidend in:


 • nederlandseorde

   

  vfas

   

  mfn-registermediator

   

  vereniging