• Opstellen samenlevingsovereenkomst

  Als je gaat samenwonen ben je vaak meer bezig met de inrichting van jullie huis dan met de inrichting van jullie financiën. Soms is dat ook een lastig onderwerp, zeker als de omvang jullie inkomsten of vermogen niet gelijk is.

  Het is onze ervaring dat je het gesprek hierover beter in het begin dan aan het eind van je relatie kunt aangaan. Samen met één van ons kunnen jullie dan de regeling maken die bij ieder van jullie èn jullie samen past. Ieder weet dan waar hij of zij gedurende jullie relatie aan toe is en dat geeft rust.

  Naast afspraken maken over jullie huidige financiële situatie kan het ook handig zijn alvast op de toekomst vooruit te lopen.
  Want: hoe willen jullie dingen regelen als één van beiden een eigen onderneming gaat opzetten, een erfenis ontvangt, ontslagen wordt, langdurig ziek wordt of als er kinderen komen?

  Wij bespreken jullie wensen en verwachtingen en de juridische valkuilen. Deze gesprekken leiden tot een samenlevingsovereenkomst waar in gewone taal de afspraken staan die jullie samen hebben gemaakt.

  Omdat het tijdens jullie samenwoning anders kan lopen dan jullie hadden verwacht, kunnen jullie op een later moment terugkomen voor een check van jullie samenlevingsovereenkomst.

  Willen jullie weten hoe De Horst Mediation werkt? Maak dan een afspraak.

  Afspraak maken >


 • Contact opnemen

  Heb je vragen? Ben je benieuwd wat wij voor jullie kunnen betekenen? Of wil je een gratis kennismakingsgesprek inplannen?

  Stuur een e-mail naar P.Mallant@dehorstmediation.nl, vul onderstaand formulier in of bel (033) 799 99 29.

  Onderscheidend in:


 • nederlandseorde

   

  vfas

   

  mfn-registermediator

   

  vereniging