• Mediation in Soest? Maak kennis met De Horst Mediation

  De Horst Mediation in Soest schakel je in wanneer je goede en blijvende afspraken wil maken die bij jullie relatie passen én die juridisch en fiscaal kloppen.

  Tijdens jullie relatie kan één van jullie ziek worden, verliefd worden op een ander of kunnen er geldzorgen ontstaan. Soms lukt het niet daarmee om te gaan en samen een volgende stap te zetten.

  Het kan dan helpen iemand in te schakelen die samen met jullie aan de slag gaat om een duurzame oplossing te bedenken. Iemand die niet alleen kennis heeft van de emotionele aspecten van een relatie maar ook van de juridische en fiscale onderdelen die daarbij komen kijken.

  Onze focus ligt op het begeleiden van scheidingen, maar jullie kunnen ons bijvoorbeeld ook inschakelen bij het opstellen en/of beëindigen van een samenlevingsovereenkomst, het opstellen en/of checken van huwelijksvoorwaarden, advies of mediation over partneralimentatie.

  Hoe werkt mediation bij De Horst Mediation in Soest?

  Net als jullie willen wij ook graag van tevoren weten of wij de geschikte mediator zijn om jullie te begeleiden. Vandaar dat wij, voordat het mediationtraject start, altijd een kosteloos kennismakingsgesprek van ongeveer een uur met onze potentiële cliënten voeren.

  Jullie kunnen ook een afspraak voor een adviesgesprek maken. In dat gesprek vertellen wij welke wettelijke regels voor jullie gelden en wat dat voor jullie betekent. Of jullie kunnen een afspraak maken voor een gesprek waarin we meteen aan de slag gaan.

  Veel van onze cliënten hebben behoefte aan een stappenplan (zie ook: scheiden, wat nu?). Dat begrijpen we, dat geeft duidelijkheid. Maar voor iedere kwestie geldt een ander stappenplan, vandaar dat we hier geen algemeen plan hebben opgenomen. Liever bespreken we eerst met jullie de kwestie, waarna we een op maat gemaakt stappenplan verstrekken.

  Wat zijn de voordelen van mediation?

  Het belangrijkste voordeel is dat wij samen onderzoeken wat ieder van jullie graag zou willen en wat jullie gezamenlijke belang is. Hierdoor voelt de uiteindelijke afspraak ook eerlijk voor ieder van jullie. Door onze jarenlange ervaring en juridische/fiscale/mediation achtergrond kunnen wij omgaan met gecompliceerde emoties en juridische/fiscale vraagstukken. Wij slagen er om die reden meestal in de mediation zonder strijd af te ronden. Tot slot kunnen wij snel werken: het merendeel van onze mediations is binnen drie maanden afgerond.

  Lees hier de ervaringen van onze cliënten

  In de onderstaande reviews lees je hoe onze cliënten de mediators in Soest hebben ervaren:

  Je scheiding regelen met respect voor de bijkomende gevoelens.

  Scheiden is een pijnlijk en moeilijk proces. Zo pijnlijk dat een eerste poging mislukte in ons geval. Petra was onze tweede mediator. Ze heeft een heldere, zakelijke benadering gekoppeld aan een zeer goed gevoel voor de pijnlijkheden aan beide zijden, en aan de wens het belang van de kinderen voorop te houden. Op die manier is ze er in geslaagd om ons toch via mediation te laten scheiden, waar ik meermaals heb gevreesd dat we in een ‘vechtscheiding’ terecht zouden komen. Mijn waardering voor en dank aan Petra is daarom groot.
  — N

  Je voelt je gehoord en veilig. Heel prettig in een emotioneel en financieel verwarrende periode.

  Petra is een fijne en kundige advocaat-mediator. Ze luistert goed naar de wensen van haar klanten. Daarna kijkt ze of deze wensen juridisch en fiscaal haalbaar zijn. Ze weet alles in duidelijk en normaal Nederlands uit te leggen en blijft continu toetsten of iedereen het begrijpt en akkoord is. Dit maakt dat je je gehoord en veilig voelt. Heel prettig in een emotioneel en financieel verwarrende periode. Voor haar werkzaamheden heeft zij ons een coulante factuur gestuurd. Wellicht niet iets waar zij reclame mee wil maken, maar niet minder gewaardeerd vanuit ons. Wij zijn zeer tevreden over haar begeleiding.
  — S

  Scheiden is een pijnlijk proces maar ik heb alle vertrouwen in de goede begeleiding van De Horst

  En toen hadden mijn man en ik de beslissing genomen om te gaan scheiden… Omdat wij de scheiding juridisch goed willen regelen, hebben wij contact opgenomen met de Horst mediation. Tijdens het kennismakingsgesprek nam Lieke alle tijd om onze vragen te beantwoorden. Zij bracht beide partijen tot diverse nieuwe inzichten en deed dit op een rustige, respectvolle wijze waarbij beide partners in hun waarde werden gelaten. Scheiden is een pijnlijk proces maar ik heb er alle vertrouwen in dat Lieke de scheiding goed zal begeleiden.
  — E

  Afspraak maken met onze mediator in Soest?

  Ben je benieuwd wat wij voor jullie kunnen betekenen? Dan kunnen we een kennismakingsgesprek inplannen. Neem contact op via onderstaande gegevens of maak hier een afspraak met de mediator in Soest.


 • Contact opnemen

  Heb je vragen? Ben je benieuwd wat wij voor jullie kunnen betekenen? Of wil je een gratis kennismakingsgesprek inplannen?

  Stuur een e-mail naar P.Mallant@dehorstmediation.nl, vul onderstaand formulier in of bel (033) 799 99 29.

  Onderscheidend in:


 • nederlandseorde

   

  vfas

   

  mfn-registermediator

   

  vereniging