• Mediation in Leusden? Maak kennis met De Horst Mediation

  De Horst Mediation in Leusden begeleidt (ex)partners en familieleden om goede en blijvende afspraken te maken die bij de relatie passen én die juridisch en fiscaal kloppen.

  Tijdens een relatie kan er veel veranderen. Ziekte, geldzorgen, verliefdheden: het kan iedereen overkomen. Soms lukt het niet daarmee om te gaan en samen een volgende stap te zetten.

  Het kan dan helpen iemand in te schakelen die samen met jullie aan de slag gaat om een duurzame oplossing te bedenken. Iemand die niet alleen kennis heeft van de emotionele aspecten van een relatie maar ook van de juridische en fiscale onderdelen die daarbij komen kijken.

  Onze focus ligt op het begeleiden van scheidingen, maar jullie kunnen ons bijvoorbeeld ook inschakelen bij het opstellen en/of beëindigen van een samenlevingsovereenkomst, het opstellen en/of checken van huwelijksvoorwaarden, advies of mediation over partneralimentatie.

  Wat zijn de voordelen van mediation?

  Het belangrijkste voordeel is dat wij samen onderzoeken wat ieder van jullie graag zou willen en wat jullie gezamenlijke belang is. Hierdoor voelt de uiteindelijke afspraak ook eerlijk voor ieder van jullie. Door onze jarenlange ervaring en juridische/fiscale/mediation achtergrond kunnen wij omgaan met gecompliceerde emoties en juridische/fiscale vraagstukken. Wij slagen er om die reden meestal in de mediation zonder strijd af te ronden. Tot slot kunnen wij snel werken: het merendeel van onze mediations is binnen drie maanden afgerond.

  Wat zijn de kosten?

  Net als jullie willen wij ook graag van tevoren weten of wij de geschikte mediator zijn om jullie te begeleiden. Vandaar dat wij, voordat het mediationtraject start, altijd een kosteloos kennismakingsgesprek van ongeveer een uur met onze potentiële cliënten voeren.

  Jullie ondervinden dan hoe wij tijdens een mediationtraject werken en kunnen bij jezelf nagaan of dit helpend is om tot een goede regeling te komen.

  In het geval wij besluiten met elkaar in zee te gaan, lukt het vaak aan het eind van het kennismakingsgesprek een stappenplan voor het mediationtraject te maken en globaal aan te geven wat dit traject jullie ongeveer gaat kosten. Ons basistarief bedraagt €220,00 per uur, inclusief kantoorkosten en exclusief 21% BTW.

  Wil je meer over onze kosten weten, lees hier dan verder.

  Lees hier de ervaringen van onze cliënten

  In de onderstaande reviews lees je hoe onze cliënten de mediators in Leusden hebben ervaren:

  Je scheiding regelen met respect voor de bijkomende gevoelens.

  Scheiden is een pijnlijk en moeilijk proces. Zo pijnlijk dat een eerste poging mislukte in ons geval. Petra was onze tweede mediator. Ze heeft een heldere, zakelijke benadering gekoppeld aan een zeer goed gevoel voor de pijnlijkheden aan beide zijden, en aan de wens het belang van de kinderen voorop te houden. Op die manier is ze er in geslaagd om ons toch via mediation te laten scheiden, waar ik meermaals heb gevreesd dat we in een ‘vechtscheiding’ terecht zouden komen. Mijn waardering voor en dank aan Petra is daarom groot.
  — N

  Dit maakte dat wij ons mediation traject met een gerust hart hebben doorlopen en dat de afwikkeling correct is verlopen.

  Petra Mallant is een kordate vrouw, zakelijk maar tevens zeer begripvol. Haar benadering paste prima bij onze wens om de echtscheiding vlot en accuraat af te ronden, met zo af en toe een vleugje humor in de gesprekken om ook eens te relativeren. Verder naar onze mening het allerbelangrijkste, haar ervaring in deze materie: dit maakte dat wij ons mediation traject met een gerust hart hebben doorlopen en dat de afwikkeling correct is verlopen.

  — J

  Scheiden is een pijnlijk proces maar ik heb alle vertrouwen in de goede begeleiding van De Horst

  En toen hadden mijn man en ik de beslissing genomen om te gaan scheiden… Omdat wij de scheiding juridisch goed willen regelen, hebben wij contact opgenomen met de Horst mediation. Tijdens het kennismakingsgesprek nam Lieke alle tijd om onze vragen te beantwoorden. Zij bracht beide partijen tot diverse nieuwe inzichten en deed dit op een rustige, respectvolle wijze waarbij beide partners in hun waarde werden gelaten. Scheiden is een pijnlijk proces maar ik heb er alle vertrouwen in dat Lieke de scheiding goed zal begeleiden.

  — E

  Afspraak maken met onze mediator in Leusden?

  Ben je benieuwd wat wij voor jullie kunnen betekenen? Dan kunnen we een kennismakingsgesprek inplannen. Neem contact op via onderstaande gegevens of maak hier een afspraak met de mediator in Leusden.


 • Contact opnemen

  Heb je vragen? Ben je benieuwd wat wij voor jullie kunnen betekenen? Of wil je een gratis kennismakingsgesprek inplannen?

  Stuur een e-mail naar P.Mallant@dehorstmediation.nl, vul onderstaand formulier in of bel (033) 799 99 29.

  Onderscheidend in:


 • nederlandseorde

   

  vfas

   

  mfn-registermediator

   

  vereniging