• Mediation in Laren? Maak kennis met De Horst Mediation

  De Horst Mediation in Laren begeleidt (ex)partners en familieleden om het voor elkaar goed te regelen. Samen met de mediator maken jullie goede en blijvende afspraken die bij jullie relatie passen én die juridisch en fiscaal kloppen.

  Wij bespreken samen alle onderwerpen die geregeld moeten worden. Wij beginnen altijd met jullie kinderen: waar gaan ze wonen, hoe ziet de zorgregeling eruit, hoe betalen jullie hun kosten? Daarnaast komen de andere financiële onderwerpen aan de orde. Zoals bijvoorbeeld: gaat er alimentatie betaald worden, hoe verdelen jullie het spaargeld, jullie woning en het pensioen? Enzovoort.

  Onze focus ligt op het begeleiden van scheidingen, maar jullie kunnen ons bijvoorbeeld ook inschakelen bij het opstellen en/of beëindigen van een samenlevingsovereenkomst, het opstellen en/of checken van huwelijksvoorwaarden, advies of mediation over partneralimentatie.

  De voordelen van mediation

  Het inschakelen van de mediator in Laren heeft meerdere voordelen:

  • Wij onderzoeken samen wat jullie willen en wat het gezamenlijke belang is;
  • Door onze jarenlange ervaring kunnen wij omgaan met gecompliceerde emoties en juridische/fiscale vraagstukken;
  • De mediation wordt eigenlijk altijd zonder strijd afgerond;
  • Wij werken snel: het merendeel van onze mediations is binnen drie maanden afgerond.

  Kosten mediation

  Omdat wij, net als jullie, van te voren willen weten of wij de geschikte mediator zijn om jullie te begeleiden, starten wij het mediationtraject altijd met een kosteloos kennismakingsgesprek van ongeveer een uur met onze potentiële cliënten.

  Jullie ondervinden dan hoe wij tijdens een mediationtraject werken en kunnen bij jezelf nagaan of dit helpend is om tot een goede regeling te komen.

  In het geval wij besluiten met elkaar in zee te gaan, lukt het vaak aan het eind van het kennismakingsgesprek een stappenplan voor het mediationtraject te maken en globaal aan te geven wat dit traject jullie ongeveer gaat kosten. Ons basistarief bedraagt €220,00 per uur, inclusief kantoorkosten en exclusief 21% BTW.

  Wil je meer over onze kosten weten, lees hier dan verder.

  Lees hier de ervaringen van onze cliënten

  In de onderstaande reviews lees je hoe onze cliënten de mediators in Laren hebben ervaren:

  In deze lastige en emotionele fase van mijn leven, kijk ik toch met een tevreden gevoel terug

  Petra heeft ons vanuit haar persoonlijke betrokkenheid en ervaring op een zeer correcte manier geholpen. Haar manier van werken met voldoende empathie, onpartijdigheid en kundigheid heb ik als zeer prettig ervaren.

  Dit heeft er mede toe geleid dat wij in harmonie gezamenlijk tot goede afspraken zijn gekomen en ik in deze lastige en emotionele fase van mijn leven toch met een tevreden gevoel hierop terugkijk.

  — J

  Blij dat ik nu financieel op eigen benen sta en zie de toekomst positief tegemoet

  Naar omstandigheden gaat het nu best wel goed met mij. Er is veel veranderd het afgelopen jaar. Blij dat ik nu financieel op eigen benen sta en zie de toekomst positief tegemoet. Lieke, bedankt voor de bemiddeling. Het kwam allemaal erg professioneel over.

  — R

  Ondanks dat het nooit leuk is om te scheiden, heb ik Petra en haar team als heel plezierig ervaren

  Ondanks dat het nooit leuk is om te scheiden heb ik Petra en haar team als heel plezierig ervaren. Er werd snel gehandeld en alle afspraken waren duidelijk. Ook tijdens de mediation gesprekken kon ze aan beide partijen goed uitleggen, ook omdat ze advocaat is, wat wel en niet mogelijk is. Tevens werd het gesprek goed samengevat. De mediation online tool is echt ideaal. Van huis uit al je documenten uploaden, maakt dat de vaart erin gehouden kan worden.

  — M

  Afspraak maken met onze mediator in Laren?

  Ben je benieuwd wat wij voor jullie kunnen betekenen? Dan kunnen we een kennismakingsgesprek inplannen. Neem contact op via onderstaande gegevens of maak hier een afspraak met de mediator in Laren.


 • Contact opnemen

  Heb je vragen? Ben je benieuwd wat wij voor jullie kunnen betekenen? Of wil je een gratis kennismakingsgesprek inplannen?

  Stuur een e-mail naar P.Mallant@dehorstmediation.nl, vul onderstaand formulier in of bel (033) 799 99 29.

  Onderscheidend in:


 • nederlandseorde

   

  vfas

   

  mfn-registermediator

   

  vereniging