• Mediation in Hilversum? Maak kennis met De Horst Mediation

  De Horst Mediation in Hilversum begeleidt (ex)partners en familieleden om goede en blijvende afspraken te maken die bij de relatie passen én die juridisch en fiscaal kloppen.

  Tijdens een relatie kan er veel veranderen. Ziekte, geldzorgen, verliefdheden: het kan iedereen overkomen. Soms lukt het niet daarmee om te gaan en samen een volgende stap te zetten.

  Het kan dan helpen iemand in te schakelen die samen met jullie aan de slag gaat om een duurzame oplossing te bedenken. Iemand die niet alleen kennis heeft van de emotionele aspecten van een relatie maar ook van de juridische en fiscale onderdelen die daarbij komen kijken.

  Onze focus ligt op het begeleiden van scheidingen, maar jullie kunnen ons bijvoorbeeld ook inschakelen bij het opstellen en/of beëindigen van een samenlevingsovereenkomst, het opstellen en/of checken van huwelijksvoorwaarden, advies of mediation over partneralimentatie.

  Wat zijn de voordelen van mediation?

  Het belangrijkste voordeel is dat wij samen onderzoeken wat ieder van jullie graag zou willen en wat jullie gezamenlijke belang is. Hierdoor voelt de uiteindelijke afspraak ook eerlijk voor ieder van jullie. Door onze jarenlange ervaring en juridische/fiscale/mediation achtergrond kunnen wij omgaan met gecompliceerde emoties en juridische/fiscale vraagstukken. Wij slagen er om die reden meestal in de mediation zonder strijd af te ronden. Tot slot kunnen wij snel werken: het merendeel van onze mediations is binnen drie maanden afgerond.

  Wat zijn de kosten?

  Net als jullie willen wij ook graag van tevoren weten of wij de geschikte mediator zijn om jullie te begeleiden. Vandaar dat wij, voordat het mediationtraject start, altijd een kosteloos kennismakingsgesprek van ongeveer een uur met onze potentiële cliënten voeren.

  Jullie ondervinden dan hoe wij tijdens een mediationtraject werken en kunnen bij jezelf nagaan of dit helpend is om tot een goede regeling te komen.

  In het geval wij besluiten met elkaar in zee te gaan, lukt het vaak aan het eind van het kennismakingsgesprek een stappenplan voor het mediationtraject te maken en globaal aan te geven wat dit traject jullie ongeveer gaat kosten. Ons basistarief bedraagt €220,00 per uur, inclusief kantoorkosten en exclusief 21% BTW.

  Wil je meer over onze kosten weten, lees hier dan verder.

  Lees hier de ervaringen van onze cliënten

  In de onderstaande reviews lees je hoe onze cliënten de mediators in Hilversum hebben ervaren:

  Geweldig geholpen.

  Als je gaat scheiden, moet je veel regelen. Je moet er samen uitkomen, juist op het moment dat je elkaar even niet wilt zien. Petra heeft ons daar geweldig bij geholpen. Ze combineert kennis van wet- en regelgeving met aandacht voor emoties.
  — M

  Professioneel en gedegen.

  Petra gaat professioneel en gedegen te werk en zoekt naar praktische en haalbare oplossingen zonder voorbij te gaan aan de emotie die aanwezig is bij beide partijen. Ik heb Petra als een erg prettige mediator ervaren.
  — E

  Blij dat ik nu financieel op eigen benen sta en zie de toekomst positief tegemoet.

  Naar omstandigheden gaat het nu best wel goed met mij. Er is veel veranderd het afgelopen jaar. Blij dat ik nu financieel op eigen benen sta en zie de toekomst positief tegemoet. Lieke, bedankt voor de bemiddeling. Het kwam allemaal erg professioneel over.

  — R

  De locatie van de mediator in Hilversum

  Ben je benieuwd wat wij voor jullie kunnen betekenen en wil je graag een kennismakingsgesprek inplannen? Neem contact op via onderstaande gegevens of maak hier een afspraak met de mediator in Hilversum. Onze locatie in Hilversum is vanaf de A1 gemakkelijk te bereiken. Neem afslag 9 Hilversum-Noord/Laren. Sla linksaf en blijf op de N525. Neem bij de eerste kruising de afslag naar rechts en blijf deze weg volgen. Ga bij de afslag de Hoge Naarderweg deze weg in. Ga rechtsaf en rij de Koninginneweg op. Aan de rechterkant bevindt zich de mediator in Hilversum.


 • Contact opnemen

  Heb je vragen? Ben je benieuwd wat wij voor jullie kunnen betekenen? Of wil je een gratis kennismakingsgesprek inplannen?

  Stuur een e-mail naar P.Mallant@dehorstmediation.nl, vul onderstaand formulier in of bel (033) 799 99 29.

  Onderscheidend in:


 • nederlandseorde

   

  vfas

   

  mfn-registermediator

   

  vereniging