• Begeleiding executeur of afwikkelingsbewindvoerder

  Je hebt de benoeming als executeur aanvaard en begint vol goede moed aan de uitvoering van deze taak. Maar: hoe kan je het het beste aanpakken? Wat zijn precies jouw verplichtingen? En, welke valkuilen zijn er? Kan je aansprakelijk gesteld worden? En zo ja, hoe kan je dat dan voorkomen?

  Dit zijn allemaal vragen die bij je kunnen opkomen. Helemaal als blijkt dat de erfgenamen niet op één lijn staan met alle negatieve emoties die daarbij horen.

  Als je daarnaast nog benoemd bent als afwikkelingsbewindvoerder kan je de verdeling van de nalatenschap tot stand brengen. Maar ook daar zitten haken en ogen aan.

  De Horst Mediation kan jou werk uit handen nemen en, bijvoorbeeld, het contact met de erfgenamen van je overnemen. Ook kan je met ons brainstormen over het juiste proces om tot een efficiënte en positieve uitvoering van jouw taak te komen. Of misschien kunnen we iets anders voor je betekenen. Zo nodig schakelen wij voor jouw vraag andere deskundigen in, zoals een notaris of een fiscalist.

  Als executeur en/of afwikkelingsbewindvoerder kan je voor de juiste uitvoering van je taak deskundigen inschakelen. De kosten van deze deskundigen worden dan uit de nalatenschap voldaan.

  Wil je weten op welke manier De Horst Mediation jou als executeur en/of afwikkelingsbewindvoerder kan begeleiden? Maak dan een afspraak.

  Afspraak maken >


 • Contact opnemen

  Heb je vragen? Ben je benieuwd wat wij voor jullie kunnen betekenen? Of wil je een gratis kennismakingsgesprek inplannen?

  Stuur een e-mail naar P.Mallant@dehorstmediation.nl, vul onderstaand formulier in of bel (033) 799 99 29.

  Onderscheidend in:


 • nederlandseorde

   

  vfas

   

  mfn-registermediator

   

  vereniging