• Advies of mediation verdeling erfenissen

  Iedereen beleeft een overlijden op zijn eigen manier. Ermee omgaan kan nog moeilijker worden als er ruzie ontstaat over de verdeling van de erfenis (ook wel nalatenschap genoemd). Dit hoeft niet alleen te maken te hebben met de manier waarop het geld verdeeld wordt; vaak worden oude “emotionele rekeningen” vereffend bij de verdeling van de erfenis.

  Het kan nog ingewikkelder worden als de overledene hertrouwd is en zijn/haar kinderen nog niets erven omdat de partner de hele nalatenschap ontvangt (de wettelijke verdeling). Hoe kan je dan tot een regeling komen waarbij aan de verschillende belangen tegemoetgekomen wordt?

  Wij kunnen jullie met onze ervaring helpen die route te vinden die leidt een regeling die bij ieder van jullie past en die fiscaal en juridisch goed is. Zo nodig schakelen wij hiervoor andere deskundigen, zoals een notaris of een fiscalist, in. Doordat jullie de nalatenschap samen verdeeld hebben, worden de familiebanden zo min mogelijk beschadigd en kunnen jullie weer verder.

  Wil je weten wat De Horst Mediation bij de verdeling van een erfenis voor jullie kan betekenen? Maak dan een afspraak.

  Afspraak maken >


 • Contact opnemen

  Heb je vragen? Ben je benieuwd wat wij voor jullie kunnen betekenen? Of wil je een gratis kennismakingsgesprek inplannen?

  Stuur een e-mail naar P.Mallant@dehorstmediation.nl, vul onderstaand formulier in of bel (033) 799 99 29.

  Onderscheidend in:


 • nederlandseorde

   

  vfas

   

  mfn-registermediator

   

  vereniging